Over ons

Over Ons

Ons vakgebied omvat al het denkbare in en om de tuin van zowel particulieren als bedrijven. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u de best passende tuinen en producten adviseren. Wij beschikken over diverse professionele en geavanceerde apparaten, gereedschappen en machines, waardoor er op een efficiente wijze gewerkt kan worden.

Advies op maat

Een vakman die precies maakt wat u wilt is natuurlijk een mooie gedachte. Maar wat als er onderweg problemen ontstaan of de uitkomst toch anders is dan u verwacht had. Dit voorkomen wij graag door u te adviseren bij uw idee├źn. Met onze kennis en ervaring kunnen verrassingen voorkomen worden. Wij springen dan ook niet zomaar ergens in, maar gaan altijd eerst met u in gesprek. Wij stemmen ons advies altijd af op uw wensen en eisen.

Realisatie door specialisten

Hoveniersbedrijf Deeterink beschikt over gespecialiseerde mensen op verschillende vakgebieden. Deze vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten waar ze mee bezig zijn. Zo wordt uw budget bewaakt en kunt u vertrouwen op een nette afwerking.

Onderhoud wanneer u wenst

Een mooie tuin verdient het te onderhouden worden. Niet iedereen is in staat dit zelf te doen. Onze hoveniers nemen het onderhoud van uw tuin op zich, zodat uw tuin er altijd netjes bij ligt. U kunt een contract afsluiten of incidenteel contact met ons opnemen. Er zijn diverse mogelijkheden. De prijs van het onderhoud hangt af van hoe vaak (eens per maand, kwartaal, jaarlijks) en wat er onderhouden moet worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Over ons
Over ons
Over ons