Over ons

Over Ons

Ons vakgebied omvat al het denkbare in en om de tuin van zowel particulieren als bedrijven. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u de best passende producten aanbieden. Als klant van Hoveniersbedrijf Deeterink B.V. kunt u rekenen op kwaliteit en duurzaamheid. Wij beschikken over professionele apparatuur en machines, waardoor er op een efficiente wijze gewerkt wordt.


Ontwerp

De meeste projecten beginnen met een ontwerp. Wij beschikken over de nodige dosis creativiteit en ervaring. Op basis van uw budget maken we een ontwerp en overleggen we met u de randvoorwaarden. Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan.


Advies

Een vakman die precies maakt wat u wilt is natuurlijk een mooie gedachte. Maar wat als er onderweg problemen ontstaan of de uitkomst toch anders is dan u verwacht had. Dit voorkomen wij graag door u te adviseren bij uw idee├źn. Met onze kennis en ervaring kunnen verrassingen voorkomen worden.


Realisatie

Hoveniersbedrijf Deeterink B.V. beschikt over gespecialiseerde mensen op verschillende vakgebieden. Deze vakmensen hebben jarenlange ervaring en weten waar ze mee bezig zijn. Zo wordt uw budget bewaakt en kunt u vertrouwen op een nette afwerking.


Onderhoud

Een mooie tuin verdient het te onderhouden worden. Niet iedereen is in staat dit zelf te doen. Hoveniersbedrijf Deeterink B.V. kan u het onderhoud van uw tuin op zich nemen zodat uw tuin er altijd netjes bij ligt. U kunt een contract afsluiten of incidenteel contact met ons opnemen.

Over ons
Over ons
Over ons