Portfolio
Achtertuin bestraten

Ook voor simpel recht toe recht aan straatwerk zijn we beschikbaar. Rode BKK's zijn door ons geleverd. Totaal 40 m2 opnieuw bestraten.

Bekijk Achtertuin bestraten >

Egaliseren

Snel en efficiƫnt grote gazons egaliseren en inzaaien met onze shovel en egalisatieraam. Werkbreedte 1,5 meter

Bekijk Egaliseren >

Ook voor het iets grotere grondwerk ben je bij ons aan het juiste adres.

Bekijk Grondverzet >

Grondverzet

Door de voorjaarsstorm viel deze prachtige Den helaas om. Wij verzorgden het volledig kappen van deze Den, zodat de weg weer snel vrij was.

Bekijk Kappen van Den >

Kappen van Den
Klein grondwerk

Voor verschillende aannemers graven wij funderingen uit. Met onze kleine machines hebben we aan een doorgang van 80 cm genoeg.

Bekijk Klein grondwerk >

Potterie

Ook voor bijzondere potten in grote afmetingen bent u bij ons aan het juiste adres. O.a. Deze supergave cortenlook potten.

Bekijk Potterie >

Snoeien of kappen van bomen met de hoogwerker of waar geen ruimte is klimmend.Of het nu om een enkele boom gaat of een grote groep, wij kunnen met ons materieel bomen efficiƫnt snoeien of kappen en de takken versnipperen/opruimen.Het is belangrijk om bomen goed te onderhouden of deze nu op uw eigen grond staan of op gepachte gronden. Vooral als ze

Bekijk Bomen snoeien met hoogwerker >

Bomen snoeien met hoogwerker

Vakantie gevoel in de eigen tuin. De grote tegels in het terras lopen door vanuit de keuken. Het andere terras is een flagstone van MBI beton en geeft een hele mediterrane sfeer. Dit wordt versterkt door super gave grote Olijfboom.

Bekijk Tuin Eibergen >

Tuin Eibergen
Tuinaanleg Holten

In Holten hebben wij deze tuin volledig opnieuw mogen aanleggen. Bekijk hier de foto's van de werkzaamheden.

Bekijk Tuinaanleg Holten >

Tuinaanleg Markelo

Mooie achtertuin bij een woonboerderij. Bestrating is een nieuw gebakken waalformaat en de voegen zijn gevuld met een voegmiddel zodat onkruid geen kans heeft. Het grote gazon is voorzien van kunstgras met daar onder drukverdelende shokpads zodat het belopen heel natuurlijk aanvoelt.

Bekijk Tuinaanleg Markelo >