Tuinontwerp
Tuinontwerp

Tuinontwerp

Laat uw nieuwe tuin deskundig ontwerpen.
Wij werken samen met professionele tuinontwerpers uit de regio.


Aan elke goede tuin gaat een ontwerp vooraf. In het ontwerp worden alle elementen opgenomen en wordt duidelijk wat er allemaal mogelijk is. Door verschillende schetsen naast elkaar te leggen komt u altijd tot de juiste beslissing.

Tuinontwerp Hoveniersbedrijf Deeterink B.V. hanteert een vaste werkwijze die in de loop der jaren als beste is gebleken. Alles begint met een wens. Een wens om een tuin te renoveren, te veranderen of om een nieuwe tuin aan te leggen. Om uw wensen goed in kaart te brengen is een persoonlijk gesprek vaak het meest effectief. Samen nemen we dan uw wensen door en bekijken we de mogelijkheden. Nadat wij een aantal schetsen hebben gemaakt van uw tuin kunt u zien hoe deze er uit kan gaan komen te zien.

Wellicht heeft u zelf uw ideeën al uitgetekend. Wij kunnen uw ontwerp dan samen op technische punten verder doornemen om er zeker van te zijn dat alles volgens wens gerealiseerd kan worden. We maken een aantal schetsen van uw ideeën zodat u duidelijk ziet hoe uw tuin er uit gaat zien. Wellicht dat bepaalde elementen in de tuin toch anders lijken wanneer zij op schaal zijn getekend dan in uw ideeen. Pas als het ontwerp helemaal naar uw wens is beginnen we met de realisatie.